Rólunk

A Nawaro Energy Kft 2009-es megalakulása óta elkötelezetten dolgozik ökoenergetikai projektek megvalósításán

A Comserv-98 Kft. tulajdonosaiként évtizedes tapasztalattal rendelkeztünk az ipari folyamatirányítás és a teljes körű épület villanyszerelés területén. 2008-ban Spanyolországban alapított cégünkkel napelemes és napkollektoros rendszerek kivitelezésében szereztünk olyan szintű gyakorlatot, mely megfelelő alapot biztosít a hazai igények kielégítéséhez.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a megváltozott piaci igényeknek megfelelve tevékenységüket kiterjesztjük, és komplett rendszerek forgalmazásával és kivitelezésével járulunk hozzá a megújuló energiák elterjedéséhez, az energiafelhasználás csökkentéséhez. A Nawaro Energy Kft. 2009-ben ennek megvalósítására jött létre.

Társaságunk munkáját a rendszerszemléletű gondolkodásmód jellemzi, ezért egy adott problémát vagy feladatot nem csak önmagában, hanem a környezetét is vizsgálva, szélesebb körben próbáljuk megvizsgálni és megoldani. Célunk, hogy az ökoenergetikai projektek ne csak drága beruházások, hanem a környezetterhelést csökkentő, de egyben komoly profitot termelő fenntartható rendszerek legyenek.

Termékpalettánkat ezért a vevői igényeknek és az uralkodó piaci trendeknek megfelelően igyekszünk kialakítani, hogy a lehető legszélesebb kör megtalálja a szükségleteinek megfelelő fejlesztési lehetőséget.

Bízunk benne, hogy honlapunk hiteles képet ad szakmai tapasztalatunkról, és hasznos, értékes információkkal szolgál az érdeklődők számára.

Köszönjük megtisztelő figyelmét.

Tankó Gábor és Tankó László