Pályázatírás

Cégünk a kivitelezési munkáihoz kapcsolódó pályázatok figyelését és megírását társvállalkozásán, a NaWaRo Kft-n keresztül látja el. Egy projekt gondozása a szakmai kihívásokon túl adminisztratív szempontból sem egyszerű feladat. A helyes koncepció megfogalmazását követően célszerű vizsgálni a projekt realitását, a megvalósíthatóság feltételeit, körülményeit. Ehhez különféle tanulmányok, gazdasági számítások és modellek szükségesek. Ki kell választani a célnak leginkább megfelelő pályázati forrást, össze kell állítani a pályázati dokumentációt.

Társvállalkozásunk az ökoenergetika területén megalapozott szakmai tudásbázisa révén eredményesen segíti partnereit a dokumentálási folyamatban, legyen szó tanulmány elkészítéséről vagy komplett pályázati anyag összeállításáról.

Tevékenységek

  • Pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás, pályázatírás (KEOP, KMOP, K+F pályázatok)
  • Tanulmányok készítése – előzetes megvalósíthatósági tanulmányok és megvalósíthatósági tanulmányok, hatástanulmányok, due-diligence
  • Pénzügyi tervek, gazdaságossági számítások, üzleti modellek kidolgozása

Szolgáltatásunkból egyaránt profitálhatnak magánszemélyek, vállalkozások, állami és pénzügyi szervezetek, kockázati tőkebefektetők.