About Us

Cégismertetés

A  Nawaro Energy Kft a NaWaRo cégcsoport tagja.

A NaWaRo Tanácsadó és Szolgáltató Kft 2006-óta elkötelezetten dolgozik ökoenergetikai projektek megvalósításán. Tanácsadóként számos megújuló energetikai projekt fejlesztésében, tervezésében, engedélyeztetésében.

Tankó Gábor a Comserv-98 Kft. tulajdonosaként évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari folyamatirányítás és a teljes körű épület villanyszerelés területén. 2008-ban Spanyolországban alapított cégével napelemes és napkollektoros rendszerek kivitelezésében szerzett olyan szintű gyakorlatot, mely megfelelő alapot biztosít a hazai igények kielégítéséhez.

A két tulajdonos ezért úgy döntött, hogy a megváltozott piaci igényeknek megfelelve tevékenységüket egy közös cégben folytatják, és komplett rendszerek forgalmazásával és kivitelezésével járulnak hozzá a megújuló energiák elterjedéséhez, az energiafelhasználás csökkentéséhez. A Nawaro Energy Kft 2011-ben tulajdonosváltást követően átalakulással jött létre.

A társaság munkáját a rendszerszemléletű gondolkodásmód jellemzi, ezért egy adott problémát vagy feladatot nem csak önmagában, hanem a környezetét is vizsgálva, szélesebb körben próbálunk megvizsgálni és megoldani. Célunk, hogy az ökoenergetikai projektek ne csak drága beruházások, hanem a környezetterhelést csökkentő, de egyben komoly profitot termelő fenntartható rendszerek legyenek.

Termékpalettánkat ezért a vevői igényeknek és az uralkodó piaci trendeknek megfelelően igyekszünk kialakítani, hogy a lehető legszélesebb kör megtalálja a szükségleteinek megfelelő fejlesztési lehetőséget.

Bízunk benne, hogy honlapunk hiteles képet ad szakmai tapasztalatunkról, és hasznos, értékes információkkal szolgál az érdeklődők számára.

Köszönjük megtisztelő figyelmét.